solrik dag

I dag hadde vi en utrolig fin og solrik dag. Vi stod opp og lagte pannekaker før vi gikk til skolen til Brenna for å spille et morrsomt spill sammen med mange andre kids i fra klassen hennes. Senere på dagen laget vi deilig nypresset appelsinjuice, av ferske nyplukket appelsiner. Vi plukket dem langs veien til skolen til Brenna. haha! Lever virkelig i en annen verden. Så spillte vi litt volleyball. 

I måren skal vi tidligt opp på vannpolotrening, så shopping, så på "So you think you can dance" show sammen med familien til Brent. Jeg, Brenna og Brooke skal sove over hos Grandma og Grandpa etterpå. Blir sikkert kjempe kos!  

 


#utveksling #USA #explorious Image and video hosting by TinyPic


Kjærleik

Jeg er så utrolig glad i alle dere hjemme ♥ savner dere masse!

 Image and video hosting by TinyPic


thanks giving - en uke ferie

God morgen Norge! 

Kom nettopp hjem etter en hard men utrolig kjekk vannpolotrening. Å være i et basseng i to timer uten å stå på grunn ganske utslitene, og vi svømmer minst 2,5km hver trening for å komme i form. Første kampen vi har er tirsdagen etter ferien. hahahahah! Jeg har enda ikke peiling på regler og possisjoner. yolo  


 

I går var jeg på volleyball baquet sammen med volleyball jentene. Dette er en slags avsluttning på sessongen hvor vi får diplomer og brev i fra trenerene. Jeg savner voleyballen så utrolig masse! Noen helt fantastike jenter som har støttet meg kjempe masse gjennom di månedene jeg har vert her nede. Er liksom ikke de samme når vi ikke har den faste møteplassen i gymmen klokka halv 3. Klarte ikke å velge noen av bildene jeg tok med jentene, så er kommer en hel hau. haha! 

#utveksling #explorius #usaImage and video hosting by TinyPic


18.11.2013

God dagen! Denne uken var jeg å klippet meg og stripte håret hos frisøren. Var hærlig å få en forandring. Var så utrolig lei av de gule slitte håret mitt. Jeg har vert på fotball treninig og vannpolo trening, for å se hva jeg ønsker å spille denne sport sessongen som kommer. Jeg så mange nye opplevelser her nede som mulig, så jeg er nesten helt sikker på at jeg kommer til å spille vannpolo i steden for fotball. Blir også litt enklere siden Brittany også spiller vannpolo. 

I går var vi på teater og såg på Lisa, Brooke og Brenna spille teateret de har øvdt på i tre månader. De var kjempe flinke! På fredag var vi og såg på den siste fotballkampen til high school laget vårt, og etterpå gjikk vi på Denny's og spiste sammen med noen venner. 

Uken ble toppet med at Grandma inviterte meg og Brittany med til Catalina når jeg fyller året! GLEDER MEG!! ↓ 

 
 

 Image and video hosting by TinyPic


langhelg på oss

Heisann kjære venner! 

Livet er helt supert! Spessielt pågrunn av min fantastiske verts søster. Vi er bestevenner, søstre, darlings, prinsessene.... vi har det bare helt konge sammen. Kunne helt ærlig ikke hatt en bedre verts søster. Er kjempe kjempe glad i henne. VI kaller hverandre Darlings hele tiden så det har nesten blitt mitt nye kallenavn. Lærerene på skolen kaller meg det, de voksne i kirken, vennene hennes og familien min. haha, morrsomt! I dag klemte hun meg kjempe hardt og sa til Brent (v-far) at jeg aldri skulle reise her i fra. Utrolig kjekt å søtt! ♥

Har endelig begynnt komme høstfarger hjemme i hagen våres nå. Elsker det! Det er så merkelig å tenke på at vi november måned når det fortsatt er steike sol og 25 grader her. Men når jeg tenker meg om så savner jeg ikke det sure høstværet hjemme i norge, så jeg får bare nyte solen så lenge jeg kan. haha!

I går overnattet jeg hos Taylor, en nabojente som jeg ble kjent med for ikke så lengesiden. Vi så film og spiste popcorn sammen med brødrene hennes før vi gjikk på rommet og snakket i en evighet før vi la oss. Kjempe koselig. I dag tidlig klokka åtte plukket Mackenzie meg opp hvor jeg overnattet, og jeg ble med dem til kirken dems. De går i en utrolig kjekk kikre som minner meg om UL hjemme i norge. Vi har mye av den samme lovsangen og taleren er utrolig flink. Er kjempe takknemmelig for at de gidder og plukke meg for å ta meg med i kirken. 

Btw, bamsen jeg koser med på ett av bildene er meg og Darlings boyfriend! haha:) 

 

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 

For it is by grace you have been saved, through faith - and this is not from yourselves,

it is the gift of God. Ephesians 2,8


? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Image and video hosting by TinyPic


min aller siste volleyballkamp

I dag hadde jeg min aller siste volleyballkamp sammen med de søteste jentene. Veldig rart å tenke på og ikke mist veldig trist! Jeg kommet til å savne dem masse! Det har vore utrolig kjekt å tilbringt to timer hver eneste dag etter skolen med dem. Kjempe herlige jenter! Og Coach Nathen. Han er så utrolig koselig og morrsom! Kommer til å savne han utrolig masse. åååå. Han sa at jeg var hans favoritt å at han kommer til å savne meg masse. haha, søtt! 

Siden jeg er senior så fikk jeg masse blomster, en stor bamsepute, balonger, t-skjorte og noe annet dillldall. Wiiii!

 

I går inviterte Mackenzie meg til å være med familien hennes ut for å spise middag. haha! Kjempe koselig familie:) 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


I love you all so much! Thank you for an awesome volleyball season. I'm gonna miss you so much ♥ my girlsImage and video hosting by TinyPic


Halloween, fotball kamp,

Image and video hosting by TinyPicStine, 17 år. Utvekslingstudent i California 2013-2014.

Kategorier

 • Blogg


 • Arkiv

 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013  hits