:)
Image and video hosting by TinyPic


nydelige høstfarger

I går etter kirken kjørte vi opp i fjella for å gå på piknik. Jeg fikk endelig se de fine høstfargene. Det var en nydelig dag med kjekke folk. Uheldigvis har jeg blitt forkjøla, og i går kveld følte jeg meg ikke særlig god så jeg bestemte meg for å bli hjemme ifra skolen i dag i håp om og bli frisk fortest mulig. Tror jeg er tilbake på skolen i morgen. 

Image and video hosting by TinyPic


knotts scary farm

I går tok vi turen til knotts scary farm med en gjeng. Der var kjempe morrsomt og kjempe skummelt! Ser ikke så skummelt ut på bildene, men det var folk med ekkle kostymer som skremte oss over alt. Image and video hosting by TinyPic


18.10.2013

Image and video hosting by TinyPic


homecoming danceImage and video hosting by TinyPic


Homecoming game

Hadde en rå start på helgen i går. Var på homecoming game (american footbal game). HighSchool-laget vårt vant og det var kjempe god stemning. Homecoming game er på en måte opningen på homecoming dansen som er er i dag, så det er en kjempe stor deal her. Det er slik at det blir kåret en homecoming-queen og en homecoming-king og masse homecoming-prinser og prinsesser. De var kjempe lekkre. 

 Vi skal ha et party hjemme hos oss før vi kjører i SuperBee'en til dansen. Gleder meg utrolig masse:) Liten smakebit på antrekket mitt. Hvit kjole å røde sko. 

 Image and video hosting by TinyPic


godsaker
Ønsker alle en riktig så fin uke! Image and video hosting by TinyPic


Los angeles

I dag tok jeg, Brittany og Taylor turen til LA baby. Var helt fantastisk kult å være der i virkeligheten! Vi bor omtrent en time unna så det er ikke veldig lange turen, men vi har de så travelt at vi ikke har hatt tid til å reise her før nå. Grunnen til at vi faktisk tok oss tid til å reiste var fordi noen venner ifra Norge kom til LA på ferie. Selvfølgelig benyttet mamma sjansen til å sende med dem masse sjokolade og diverse andre ting. haha, luksus! Vi ruslet rundt i Hollywood. I gata hvor fortaua er belagt med de berømte kjendis-stjernene, walk of fame. Vi såg hollywood skitet, var på sightseeing på en liten minibuss med guide og greier, såg mange kjendis-hus. Vi såg faktisk to kjendiser og, har ikke peiling hvem de faktisk er da. haha! Men vi såg blant annet huset til: Briteny Spears, Miley Cyrus, Tom Cruise,Gwen Stefani, Johnny depp, Playboy, gamle huset til Justin Beber og Selena, og mange, mange flere! Var helt sjukt rått! Senere kjørte vi til hotellet hvor vi møtte Else Liv og Svein ifra NorgeVi var også innom en gresskar festival tidligere på dagen.Gresskar festival 2013

Britney Spears sitt hus

Skolen hvor Michael Jackson gjikk på

Plassen hvor Michael Jackson døde

En kjendis som jeg ikke husker hva heter 

Hollywood skiltet

In and outWalk of fame

Venner i fra Norge 

Tusentakk for sjokolade og diverse ♥

 
Image and video hosting by TinyPic


Bildegalleri


Shopping tur. 

Spillte volleyballkamp høyt oppe i fjella. Vi vant!! nei, han spurte ikke meg. haha! 

Snart halloween. Folk har alerede started å dekorere husene sine med lys og skummle ting.Image and video hosting by TinyPicStine, 17 år. Utvekslingstudent i California 2013-2014.

Kategorier

 • Blogg


 • Arkiv

 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013  hits