happy birthday bow-bow

I dag  er det en stor dag. Bowen fyller 15år! Vi feiret med god middag og masse god dessert. Jeg måtte selfølgelig synge den norske busrdagsangen mens jeg overdev veldig med bevelgelser og dans. De syntes at det var kjempe gøy. Haha! Gratulerer så masse med dagen Bowen. Du er superduper! Love you ♥♥♥


Image and video hosting by TinyPic


drive in movie


Jeg, Brittany og Brent tok turen til Lake Parris hvor vi wakesurfet. 30*C på land, og 23*C i vannet. NICE!Senere på kvelden kjørte jeg og Alexis på drive in movie. Var skikkelig stilig! Image and video hosting by TinyPic


28.09.2013

Var utrolig herlig med en ekstra fridag. Selv om vi ikke var på skolen i dag, hadde vi uansett volleyballtrening. Så jeg stod opp i halv ni tiden og gjekk på trening. Resten av dagen tilbringet jeg sammen med Brenna og venninnen hennes Sara, og Bianca, venninnen min. Vi koste oss med rulleskøyter, sparkesykler, svømte i bassenget og spiste masse is. God helg! 

Image and video hosting by TinyPic


langhelg


I dag hadde jeg besøk av Mackenzie etter volleyballtreningen. Vi koste oss i spaet og spiste nuddler. Senere på kvelden lagte jeg og Bowen S'mores. Kos! Image and video hosting by TinyPic


onsdags-blogging

 

☆ Starbucks til frukost, og lunsj med Alexis Image and video hosting by TinyPic


Kjøttkaker og taranteller

På søndag lagte jeg norske kjøttkaker til familien. Middagen ble faktisk veldig vellykket, og de syntes det smakte helt magisk! Jeg var heldig der ja. 

I kveld gjekk vi en liten tur til utsiken. Det er så ufattelig nydelig, mye mer nydelig i virkeligheten! Langs veien møtte vi på to taranteller, to enorme edderkopper! Rart å møte på det lagns veien liksom. haha! 

God natt i fra Caliornia ♥Image and video hosting by TinyPic


dirt bike race

Image and video hosting by TinyPic


Angels baseball game

Hadde en vellykket kveld på baseball kamp i går! Kjempe god stemning, masse folk og kjekke baseball spillere! Selve baseball kampen er ikke så interessant da. Alt går så utrolig seint og lite action. Men selvfølgelig klarte vi å lage litt action. HAHA! på det femte forsøket klarte vi å sette i gang en bølge som gjekk flere runder rundt hele stadion. Det var RÅTT! Image and video hosting by TinyPic


day 73

Det er nå 73 dager siden jeg tok forvell med mine aller nærneste som jeg elsker så høyt. Det var utrolig vanskelig, men jeg heldigvis så vet jeg at de fremdeles er der når jeg komme hjem i gjen. En ting jeg kan fortelle dere er at når jeg kan tenker tilbake på de 73 dagene som har gått, så kan jeg finne noe spessiellt om hver eneste dag. Det er helt sykt hvor mye jeg har opplevd, lært og utforkset. Angere ikke litt på at jeg tok turen over havet. Har det så sinnsykt kjekt! 

Denne uken har det vore spirit week på skolen så vi har hatt ulike temaer hver dag. Typisk amerikanks og veldig kjekt!

I dag skal vi på baseball kamp og se Angels spille. Gleder meg :) 
Image and video hosting by TinyPic


volleyball, sleepover, and beach

Heisann adle i hob! Håper dere har hatt en strålende helg så langt, det har i allefall jeg. Kan jo begynne med å fortelle om hvor utrolig kjekk denne torsdagen var. Morroa begynte når jeg tok mitt føste skitt inn i den berømte gule skolebussen som vi alltid ser på de amerikanske filmene.. haha! Alle tre volleyball-lagene fra high school'en skulle nemmelig spille volleyballkamp på samme sted. Først spillte Frechman teamet, de ble knust. Så spillte vi, og vi VANT! Var sinnsykt kjekt å spille. Første settet vant vi 16-25, og andre setter vant vi 23-25. Og det var fakisk jeg som sørvet den siste ballen over nettet.. Sykt nervepirrende, men ekstra kjekt på samme tid! Så spillte Aversity, de vant også. Så det var utrolig god stemning på bussen på vei hjem! Masse sang og latter! 


På fredag overnattet jeg hos Mackenzie. Det var veldig koselig. Hun er en sinnsykt søt jente fra skolen min, som jeg ble kjent med i en av de første lunsjene. Vi slappet av, så på masse bilder i fra Norge, snakket og spiste god mat. 
Og i dag drog jeg og en annen venninne i fra skolen min til stranden. Så sinnsykt hærlig at nesten alle kan kjøre her. Vi koste oss på stranda før vi kjørte videre til en sjukt rå øy hvor vi stoppet og spiste iskrem. Så tok vi en liten søt ferje over til en annen øy hvor vi ruslet litt rundt og spiste middag. Har masse blider fra denne råe helgen. Føler meg så heldig!

love you Alexis! Image and video hosting by TinyPic


dansing queen

Hola! I går kveld var vi å danset livskitten ut av oss, rettere sagt, vi var på mormon dans. God stemning og masse mormoner. 

Image and video hosting by TinyPic


heisann

Gooooood Hææææææælg Image and video hosting by TinyPic


crystal cost beachI dag hadde vi fri fra skolen, så vi nøt dagen på stranda sammen med kjekke venner. Lengesiden vi har tatt oss tid til å gå til stranden nå, så det var hærlig å kjenne lukten av salt vatn igjen! haha. Etter vi hadde vert der en stund kom tre av jentene vi var på ungdoms konferanse med og møtte oss. Var utrolig kjekt å se dem igjen. Noen sinnsykt herlige jenter! Tok turen innom Yoghurt-land før vi kjørte hjem. BESTE isen jeg vet:) 

I måren er min første volleyball kamp. Er utrolig spent! Gruer med faktisk litt. Har enda ikke kontrol på possisjonene og roleringene, men jaja. Blir helt sikkert utrolig gøy! Sater på seier. GO WILDCATS!  Image and video hosting by TinyPic


langhelg

I går etter kirken var vi å besøkte vårt nyfødde søskenbarn Hazle-May. Hun er bare 10 dager gammel. Så utrolig liten og nusslig. 

Å herligheten, jeg vet ikke hva jeg skal si. Haha! På lørdag så var Brenna i selskap til en klassekammerat som elsker kryp-dyr. De hadde bestillt en mann med masse slanger, skilpadder, edderkopper, frosker.. til å komme å ha et slags show i selskapet. Når lisa fikk vite om dette kom hun kjørende hjem i full fart for å hente meg slik at jeg kunne få se dette her. Var helt sykt kult! Den største gule slangen der veier 20kg for fillen. ASJ! 

Litt senere på kvelden fikk jeg besøk av en venninne i fra skolen, Mackenzie. Det var utrolig koselig! Vi bakte cookies som vi tok med oss til noen andre venner som vi spiste middag og såg ute-kino hoss.

Fårresten så har jeg fri fra skolen idag. HÆRLIG! Skal på stranda med Brittany og noen vennner :) snakkes
 Image and video hosting by TinyPicStine, 17 år. Utvekslingstudent i California 2013-2014.

Kategorier

 • Blogg


 • Arkiv

 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013  hits