30.07.2013

I dag hadde jeg min første chille dag siden jeg ankom statene. Lå ute og solte meg hele dagen. Var hærlig! Om kvelden tok vi turen til Redlands down town for å gå på USA's eldste uteteater. Var stilig. Masse folk, nermere 400 samlet ute i en park. Stemning! 

Her er bildeer ifra igår hvor jeg og Brent gjikk tur med bikkja i en bambus-skog, og fra når vi kjørte "off road" oppe i fjella. Det er og ett bilde ifra uteteateret og ett fra meg i bassenget ?

Image and video hosting by TinyPic


PANORAMA

I går var jeg på Huntington beach på noe som heter US open 2013. Det er en stor surfekonkurranse hvor proffe surfere fra hele verden deltar, og vinneren får 600.000kr rett i lomma. Helt sykt! I tillegg er det masse andre show som for eksempel proffe skateboardere som viser skils, folk som trikser med sykler, noe basketball greier og noe danse greier. Det er skikkelig stilig! Også er det masse boder hvor de reklamerer for produkter, og du får masse gratis ting. Først var jeg der sammen med Brent(v-far) men han måtte hente Bowen(v-bror) i elleve tiden, så jeg var der alene fra elleve til fem, da kom Brittany(v-søster), Bowen og Taylor(venn) og møtte meg. Vi ruslet litt rundt sammen før vi kjørte til en dans. Var en skikkelig kul dag! Her er noen panoramabilder fra Huntington Beach, og noen bilder ifra dansen.  


Image and video hosting by TinyPic


i dag

Image and video hosting by TinyPic


Wake-

 

I dag var vi ved Lake Paris hvor vi wakeboarded, wakesurfet og wakeskatet. Det var sykt nice! Fin plass, var ikke ekkelt og brunt vatn til å være en lake, og temperaturen i vannet var nærere 27 grader. Sinnssykt rått! Stod opp tidlig i dag morges , halv syv tiden, slik at vi kunne nytte så mye som mulig av dagen. 

PEACE Image and video hosting by TinyPic


huset


Image and video hosting by TinyPic


redlands


Image and video hosting by TinyPic


hjemme

 

I dag var første dagen jeg var hjemme i huset hvor jeg skal bo. Var ganske herlig å flytte klærne i skapet osv. Huset er digert og skikkelig fint, med store rom med fine møbler. Nice! Vi kom hjem sent i går kveld etter vi hadde vært på dans med kirkevennene ifra Newport, og i dag har vi vært i kirken og på avslutningsfest for en venninne som skal reise til en øy utenfor Australia, Fiji, for å være misjonær. Var skikkelig koselig! Skal ta bilder av huset og legge på bloggen snart. :) 

 Image and video hosting by TinyPic


Malibu beach

Noen få bilder tatt på Malibu beach.Image and video hosting by TinyPic


Ungdomskonferanse

Noen tilfeldige bilder fra i dagen i dag:)
Image and video hosting by TinyPic


youth conference

 

Halla folks! I dag stod vi opp tidlig for å gå på shopping for å kjøpe klær til ungdomskonferansen vi skal på i måren. Det er et kirkearrangement, så vi må ha klær som dekker skuldre og knær, og vi må ha badedrakt. Æææ, elske å rulla rundt i badedrakt. hahaha! Senere på dagen fikk vi besøk av masse folk. Flesteparten var familie, mor og far til Brent(v-far), en søster med familie, en annen søster, en venninne av søsteren og to andre venner med familie. Alle som var her var sinnssykt morsomme, lo til jeg grein flere ganger. haha! Det er skikkelig koselig, alle er som en stor familie. 

Har ikke bilder i fra dagen i dag, men legger til to bilder fra en kveld for to dager siden. Det var rått. Vi kjørte til et shopping sted hvor det er en stor kino og masse resturanger hvor vi hang med venner i fra kirken. Jeg hadde på meg en helt svart morphsuits, og jeg sprang rundt å køddet med folk. Skal prøve å legge til en video av det en dag, men nå må jeg legge meg. Skal opp grytidelig i morgen tidlig. Skal på ungdomskonferanse i tre dager. Masse ungdomer som er samlet og sover på et universitet. Rått! Gleder meg:) 
Image and video hosting by TinyPic


surfing

I dag dro vi for å surfe på en så kalt "surf beach" omtrent en halv time unna hvor vi bor . Vi hadde avtalt med en dude som jobber på hotellet at han skulle være med oss, å lære oss å surfe. Når vi kom til stranda møtte vi han, og vi gikk ut i bølgene med hver sitt brett. Det var så utrolig rått, men samtidig så sykt tungt i armene. Trodde ikke det skulle være så hardt! Etter en stund gikk vi inn får å ha pause, men da ville ikke Brittany surfe mer, så hun å Brent kjørte hjem. Jeg ble igjen med Jackson som han heter, å sufet mer. Haha, for en sykt kul fyr. Før vi kjørte hjem slappet vi av i sola, og så på andre surfere. Det var awesome! 


Image and video hosting by TinyPic


snorkling

Vi var og snorklet på Lagune Beach i dag, å gjett va vi så.. TO HAIER!!!!!! De var omtrent en meter lange, store nok for meg. Det var sinnsykt kult! Nå kan jeg si at jeg har dykket med ville haier! Det var helt ok bra å dykke der, det var store bølger så det var litt vanskelig å ha kontroll og det var veldig tungt å svømme, men fine fisker og noen fine skjell. Var kult å spennende!! 

Disse cookiesene er bare så gode! Akkurat som dem man kjøper på Deli. Fri tilgang er ikke så sunt..Image and video hosting by TinyPic


palmer

Som du kanskje ser så elsker jeg palmer. De er så sykt fine og sommerslige. Tar bilder av pamler over alt, haha, så jeg måtte bare lage et innlegg med noen av palmebildene mine. NYDELIG!! Nå skal jeg, Bowen og Brent stikke ned til stranda for å snorkle. Håper at jeg ikke møter på en hai. ÆææImage and video hosting by TinyPic


wakeboarding

I går var det Brittanys bursdag, og vi feiret den med å være på wakeboardkurs med en proff wakeboarder. Hun som var med oss er på tredjeplass i wakeboarding i USA i jenteklassen. Var sjukt awesome. Vi var til sammen åtte stykk i en båt, seks som var på kurs, og to som lærte oss. Veldig kjekt! Etter på kom to venninner av Brittany, og de skal være til tirsdag. Kjekke jenter med god humor! Igår kveld var vi på "dance". Det var kirken som arrangerte, så vi måtte ha klær som dekket skuldrer og knær. Familien min er altså mormoner. Det var SINNSYKT kjekt! Masse søøøte gutter. Jeg danset med TIDENES surfegutt. Langt blondt hår, swag klær og sykt søt. mmm! Han skal lære meg å surfe! hahahahahah! 
Image and video hosting by TinyPic


happy brithday

Gratulera så mye med dagen i mårå Brittany! Vi var ute og spiste "the birthday dinner" i kveld for Brittany som blir 17år i mårå. Vi skal på wakeboardkurs med ein proff wakeboarder som skal lære oss lit forskjellig. Gleder meg skikkelig mye! Senere på kvelden skal vi på en slags dans. Har ikke peiling på hva type dans det er, men siden det er i kirkesammenheng så er det sikkert ikke tidenes skumparty. Tror det kommer til å bli en super dag. Gleder meg:) Godnatt. Image and video hosting by TinyPic


Chilling med bassenget

I dag er det masse sol og varmt! Ligger å soler oss ved bassenge mens en kjekkas spiller gitar og synger for oss. Hææælig!


Image and video hosting by TinyPic


yolokids big time

I dag hadde vi besøk av noen venner i fra kirken, fire jenter på min alder. Vi spilte volleyball i bassenget, koste oss i jecuzzien og spiste de beste pannekakene ever. Pannekaker som vi stekte med ost, kylling og sopp og som vi dyppet i salsa saus. Til dessert hadde vi pannekaker med masse bær, krem, sjokolade og peanøttsmør. Det var godt, YUMMI! Når vi var ferdig å ete bestemte vi oss for å være litt YOLO. Vi kjørte å plukket opp en gutt som heter Hunter, så kjørte vi videre til en High School. Der hoppet vi oppi og badet i en fontene. hahahha! Det var syyyykt awesome! Vi måtte se etter politi og vakter, akkurat som på film. haha, yolo it is! Senere stakk vi til en butikk og kjøpe is, så stakk vi hjem til Søstrene Anna og Kate hvor vi bare chillet. I tillegg så var vi på Apple Store og fikset en ny IPhone for meg. Den runde knappen var ødelagt så på 10min så gikk jeg ut døra med en ny i handa. Haha, det var sjukt nice!

Image and video hosting by TinyPic


koselig besøk

I dag hadde jeg en utrolig koselig dag sammen med Anne, en venninne fra Lundeneset. Vi møtte henne og familien på Fashion Island som er et enormt stort shoppingsenter. Anne ble igjen der med oss, mens foreldrene hennes og søsteren kjørte videre til en strand. Det var utrolig koselig! Vi shoppet litt klær, ble sminket og bare ruslet rundt. Måtte jo selfølgeli kjøpe en stor slags banansplit, aaaah! Var ekstremt godt. Verts moren min inviterte hele familien hennes over på middag til oss etter vi var ferdige med å shoppe. De kom til oss i åtte tiden etter de hadde vert på stranden. Vi spiste pasta med kylling, salat og brød. Det var veldigt godt. Den føsrte skikkelige middagen vi har hatt, haha! Vi eter faktisk ikke så mye skikkelig mat som middag, frukost og kvelds, men mye snacks. Jummi! Verts moren min er bare så hyggelig. Hun er så snill og flink med  alle type mennesker, barn og voksne. Hun er helt fantastisk. For alle til og føle seg inkludert og likt. Stort forbilde!

Her er noen bilder fra kvelden og noen andre randome fra dagene jeg har vert her :) ENJOY! 
 
 

 
Image and video hosting by TinyPic


USA

Fysøren, dette er helt sykt! Plutselig ble alle tanker og forventninger jeg har hatt blitt en virkelighet. Jeg ankom USA sent søndags kveld etter en lang og slitsom dag med masse masing, gråting, flying, venting og spenning. Jeg ble møtt av søster Brittany, bror Bowen, søster Brooke og far Brent som også hadde med seg to venner på flyplassen. Det var helt sinnssykt, ikke kleint i det hele tatt. Vi hoppet rundt som noen ville aper mens vi klemte på hverandre. Åååå, endelig var alle mailene, snapchatene videoene og bildene blitt til virkelighet. Endelig var tiden inne. Familien er bare helt fantastisk! Masse latter, klemmer, spørsmål og vitser dagen lang. Elsker det! Vi kjørte rett til hotellet hvor vi skal være i to uker. Der møtte jeg søster Brenna og mor Lisa. Brenna hadde falt og dunket hodet sitt i bassengkanten så hun lå i sofaen med en ispose på hode, stakkar! Denne kvelden var vi bare og koste oss i leligheten. Jeg delte også ut pressangene jeg hadde kjøpt med meg fra Norge. Jeg hadde kjøpt øredobber til jentene og en bergans t-skjorte til Bowen. Til foreldrene hadde jeg kjøpt ostehøvel, laks, brunost, hjemmelaget votter og masse sjokolade. De ble mye gladere en jeg hadde forestilt meg, kjekt! Dagen etter fikk vi besøk av grandma og aunt og vi var på Newport Beach nesten hele dagen. Vi badet masse, lekte oss i bølgene, fanget krabber og bare slappet av i sola. Super awesome! I dag har vi chillet ved bassenget, spilt ping pong turnering, dekorert t-skjorter sammen med venner ifra kirka og kjørt litt rundt. Det går virkelig opp for meg at jeg er i USA når vi kommer 30min til en butikk etter at butikken har stengt og det er bare til å smiske litt for at de skal slippe deg inn. haha! Sånn ellers så har jeg det heilt strålande!! Jeg å Brittany leve livet til langt utpå nattestid. Vi trente helt til klokka 1 om natta haha! Jeg har det veldig bra:) tror dette vil bli et konge år!

  Image and video hosting by TinyPic


om 2 dager

 

Nå er det ikke mange dagene igjen til jeg sitter på flyet og tenker over hva galskap jeg har tatt meg ut på. Kommer sikkert til og bli mange blandede tanker og følelser, både gode og sikkert ikke så fullt gode. Akkurat nå gleder jeg meg bare til alt, uten om flyturen. Arh, 14 timer med fly helt alene. Satser på at det kommer til å gå bra. For de som ikke vet det, så reiser jeg tidlig om moringen på søndag. Ruta er slik: Sola-Amsterdam-Seattle-Santa Ana. Håper bare ikke at mobilen eller PCen begynner å kødde seg til, hadde jo vært midt i blinken. Ellers er jeg litt usikker på planene for de første dagene, om vi skal rett på ferie eller hjem til huset først, men vi har masse planer på hva vi skal gjøre før skolen starter. Grunnen til at jeg reiser så tidlig som jeg gjør, er fordi verts familien min inviterte til og komme ned så tidlig som mulig for å være med dem på ferie. Først skal vi to uker til L.A og så en uke/helg på camping. Gleder meg skikkelig mye. Holder på å pakke, men det er ikke så lett å vite hva og hvor mye som skal pakkes av alt til et helt år. ET HELT ÅR! Føler jeg skal på ferie i to måneder jeg.  


                                                                                                                                                                                                                                                           #weheartit

Image and video hosting by TinyPic


grillings

 


Image and video hosting by TinyPic


tusentakk

 

Jeg fikk tidenes fineste avskjedspresang av Ørjan i går. Rett før jeg skulle gå, så kom han springende ut døra med en papirrull i handa mens han romper at jeg skal få noe før jeg reiser. Jeg åpnet rullen, og det var to nydelige tegninger som Ørjan hadde tegnet selv. De var helt sykt fine, ble skikkelig imponert. Multitalent på han der. Han kan lage panna cotta, han er flink til å pukke jordbær og i tillegg er han sykt flink til å tegne. I'm impressed, haha! TUSENTAKK Ørjan, ble kjempe glad!

Skal selvsagt henge dem opp på veggen slik at jeg kan se på dem å tenke på deg. 
Image and video hosting by TinyPic


holmatur

I dag hadde jeg en fantastisk solskinnsdag på holmene sammen med mamma, pappa, søsteren min og to kule søskenbarn. Var ikke tid til mye soling og avslapping, for vi skulle nemmelig dykke å gå tur. Det var faktisk ikke kaldt i sjøen i det hele tatt. Var ute og dykket i nærmere en time uten å fryse. Var drit gøy! Jeg dykket etter to spisekrabber og et kamskjell, vi så også masse fisk. Til mat stekte vi selvfisket fisk på bål sammen med poteter og hjemmelaget brød. Hæli!

Image and video hosting by TinyPic


fognajentene

 

I kveld har jeg vert på Fogn og kost meg sammen med noen herlige jenter. Det ble servert taco, pepsi max og is med masse tilbehør. Drøsen gjekk som den skulle, og fognahumoren var på plass. Var over gjennomsnittet bra vil jeg si. Ikke fognahumoren altså, men kvelden. haha, neida! Kommer til å savne denne firkløveren masse!

Glad i dere ♥Sunniva-Lisa-Birgitte-AnnaImage and video hosting by TinyPicStine, 17 år. Utvekslingstudent i California 2013-2014.

Kategorier

 • Blogg


 • Arkiv

 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013  hits