17.mai med Helene
Image and video hosting by TinyPic
Sine

28.05.2014 kl.08:05

Hei! Eg skal på utveksling med Explorius skuleåret 2015/2016. Eg veit ikkje om du har lest det, men eg leste nettopp eit blogginnlegg frå bloggen karolineeiusa om hennes forferdelige opplevelsar med Explorius. Så eg bare lurte på korleis dine erfaringer/opplevelsar er med Explorius er? :) Helsing Sine :)

Maiken

14.06.2014 kl.17:00

Har fulgt med på bloggen din siden starten! Skal selv på utveksling 2015/2016, men skal mest sannsynlig reise privat via en familie som tremeningen min kjenner (de bor i LA)! Jeg barer lurer på om du hadde noen statsvalg, regionsvalg eller noe? siden du kom der du er. Hvis jeg ikke reiser privat skal jeg foresten reise igjennom en orginasjon.

- Misunner deg kjempe mye! Ser ut som året ditt har vært helt fantastisk! :D

stineincali

05.07.2014 kl.14:28

Sine: heisann sine!! Jeg har bare gode erfaringer med explorius! De har alltid svart på spørsmål jeg har hatt og alltid tatt meg sarriøst. Eg er mer en fornøyd!! Masse lykke til:) sko ønske det var jeg som skulle reise i gjen!

stineincali

05.07.2014 kl.14:32

Maiken: nei jeg hadde ikke noe spesiell søknad på stat eller familie.. Jeg var bare skikkelig heldig! Jeg hadde det helt utrolig konge:) personlig så ville jeg ikke reist privat siden det er alltid godt å ha den støtten og tilrette leggingen du kan få gjennom organisasjon. I tillegg så bør du være open for alt som kommer til å møte deg.. Er man ikke det blir man fort skuffet og negaive. Men uansett, jeg tror at samme hva du gjør så kommer det til og blir en utrolig lærerik og flott opplevelse. Det har masse med attituden å gjøre, og det blir så bra som man gjør det til self:)) masse lykke til!!!!!!??hits